Kurser

Pink Gloves Boxing

PINK GLOVES BOXING – SUCCÉN FORTSÄTTER 2017!

Som första gym i innerstan introducerade vi hösten 2016 Pink Gloves Boxing (PGB), en ny effektiv träningsform som vänder sig till kvinnor i alla åldrar och som gjort stor succé i USA. Responsen blev mycket positiv och nu fortsätter vi också under 2017.  Konceptet bygger på den allsidiga och varierade grundträning som boxare underkastar sig och som utvecklar teknik, styrka och uthållighet. En av faktorerna till PGB:s framgång är att varje grupp består av endast 12 deltagare, där medlemmarna inspirerar och pushar varandra och får dig att längta till varje träning. Du kommer bli glatt överraskad över din snabba utveckling  där du redan efter några veckor klarar av saker du inte trodde var möjliga.

Provträning:
Vill du testa på PGB kan du boka en plats på något av våra kostnadsfria prova-på-pass, måndag den 16/1 kl 19:00-20:30 eller torsdag 19/1 kl 18:30-20.00
Anmälan till kalle@planetfitness.se eller ring 08- 440 9150. Först till kvarn!. Begränsat antal platser!

dsc_0016

Priser:
4495 kr/termin för icke medlemmar och 3795 kr/termin för PF medlemmar. I avgiften ingår också ett startkit bestående av boxhandskar, lindor, väska, armband och nyckelring. I priset för icke medlemmar ingår fri tillgång till anläggningens pool, bastu och SPA-avdelning efter träningen.

Detta ingår:
2 ledarledda pass/vecka under 15 veckor. Totalt 30 st pass/termin. I avgiften ingår också ett startkit bestående av boxhandskar, lindor, väska, armband och nyckelring.

the-starter-kit-e1443471001494Kursstart och tider:
Kursen startar V5 och det kommer att finnas två grupper. Grupp 1 startar måndag 30 januari kl. 19 och kommer sen träna måndagar kl 19-20 och onsdagar 18.30-19.30. Grupp 2 startar tisdag 31 januari kl. 18.30-19.30 och kommer sen träna tisdagar och torsdagar kl 18.30-19.30.

Anmälan:
Du anmäler dig till kalle@planetfitness.se

Upplägg av pass:
De 60 min långa passen är nivåanpassade efter var och ens förmåga och delas upp i fyra delar:
1/ Uppvärmning som gör kroppen förberedd på vad som komma skall.
2/ Teknikträning, där du jobbar med olika teknikövningar.
3/ Stationsträning bestående av 5 stationer där du tränar kroppen allsidigt.
4/ Avslutning med coreövningar och stretch.

Ledare:
Huvudansvarig instruktör för Pink Gloves Boxing på Planet Fitness är Ammi Mathiasson. På vissa pass kommer vi också få besök av gästinstruktörer från PBG Sverige.

Övrig information:
Planet Fitness återbetalar inte betalade kursavgifter. Men om en kurs ställs in p g a av att man inte får tillräckligt många deltagare återbetalas hela kursavgiften.

Vårt nya träningskoncept Perform by Planet som vi startade upp i januari, har varit mycket uppskattat bland de som prövat på. Och många vill gärna fortsätta utveckla sin fysiska förmåga och se hur långt man kan komma med sådan träning. Men för att fler ska få möjlighet att testa på erbjuder vi efter önskemål från många medlemmar nu också en möjlighet till ett 3-dagarskort som innebär att man tränar tre valfria pass/vecka.

 ERBJUDANDE
För att fler ska få möjlighet att testa på Perform by Planet erbjuder vi efter önskemål från många medlemmar nu också en möjlighet till ett 3-dagarskort som innebär att man tränar tre valfria pass/vecka. Medlemskapet kostar endast 795:-/månad

Vi erbjuder också en gratis Prova-på-vecka t o m 17 februari för de som vill testa på Perform by Planet. OBS! Anmäl dig på info@planetfitness.se innan passet och ha alltid med dig biljett att visa upp för ansvarig tränare.

Individanpassad träning
PbP är ett träningskoncept som utgår från dig som unik individ och där våra tränare ser till att maximera din potential och fysiska prestationsförmåga. Oavsett om du är motionär eller elitidrottare.
shutterstock_464521250

Träningsupplägg
PbP bygger på allsidig träning som utvecklar grundläggande fysiska kom­petenser som styrka, snabbhet, uthållighet och rörlighet. Men där du också förbättrar din mentala styrka genom att i träningsgruppen, som max består av 10 personer, inspireras till stordåd du inte trodde var möjliga.

Övningarna är mycket varierande och förutom din egna kropp som belastning an­vänder vi också skivstång, hantlar, kettlebells, hopprep, medicinbollar m fl enkla redskap för att optimera träningspassen. Löpning, roddmaskin och stakmaskin används också som komplement för uthållighetsträningen.
shutterstock_377085553

En typisk träningsvecka kan se ut så här:

Måndag:                   Benstyrka
Tisdag:                     Överkroppsstyrka
Onsdag:                   Uthållighet
Torsdag:                  Dynamisk rörlighet och återhämtning
Fredag:                    Hela kroppen
Lördag:                   VILA
Söndag:                   Vila/Jacuzzi

Varje pass är 1 tim långt och du kan fr o m 6 feb välja på att träna månd-fred lunchtid kl 11 – 12 eller  12-13 alternativt eftermiddag kl 17-18 månd-fred.

Välutbildade och erfarna tränare
För att kunna erbjuda våra medlemmar Stockholms bästa Performance-program har vi knutit till oss några av de bästa träningsprogrammerarna och instruktörerna. De har en bred kompe­tens inte bara inom performance- och crossfit-träning utan också inom parkour, tyngdlyftning, kampsport och näringslära. Huvudansvarig på Planet Fitness kommer Platini Tabi vara. För Planets medlemmar är Platini redan ett begrepp och hans klasser är alltid fulltecknade. Han har också en mycket gedigen utbildning bakom sig.
platini-att-anvanda-300x350

PRISLISTA

Medlemskap 3 ggr/vecka         Ord. pris                           Stud_Pension.

3 mån                                                    2 385:-                                 2 085:-

1 mån                                                    795:-                                         695:-

Medlemskap 5 ggr/vecka         Ord. pris                               

12 mån                                                14 340:-                                    11 940:-

3 mån                                                     3 999:-                                      3 450:-

1 mån                                                     1 500:-                                       1 275:-

 

Style Selector

Primary Color

Direction