Om oss

Här hittar du din träningsform på en personlig anläggning där våra styrkor ligger i vårt engagemang, lång erfarenhet och vårt breda utbud! Planet Fitness är en stor och fräsch friskvårdsanläggning där motionären sammanstrålar med tävlingsatleten genom ett unikt utbud med allt från gym och gruppträningar till poolområde och spa.

Varje dag erbjuder vi ett varierat gruppträningsschema med allt från styrke- och konditionsklasser till mindfulness- och vattenklasser fördelat i 4 olika träningsstudios. I gymmet finner du ett brett utbud av maskiner, fria vikter och stora ytor för funktionell träning och stretch.

I vårt Re:fresh Day Spa finns ett poolområde med en jacuzzi och en 15 meter lång pool, tempererad till härliga 32 grader. Här erbjuds utöver den fria simtiden även vattenträning och familjesim. Vi erbjuder ett stort utbud av spa-behandlingar som utförs av hud- och spaterapeuter, massageterapeut och naprapat.

Vår relaxavdelning kan bokas för kick-offs, möhippor, företagsmöten och andra sällskapsevent. Vi hjälper gärna till med catering och all service kring er kväll.

Tillsammans med vårt hälsocafé Emma’s och med våra personliga tränare har vi skapat en hemtrevlig atmosfär, fylld av möjligheter till en friskare och starkare vardag med oss.

Vi jobbar mot att erbjuda en komplett friskvårdsanläggning dit alla är välkomna för träning, avslappning, gemenskap, egentid, en matbit eller rådgivning om träning och kost.

Välkommen in och bli en del av oss!

Presentationsfilmen

Style Selector

Primary Color

Direction