3-dagarskort för Perform by Planet!

performbyplanet
Vårt nya träningskoncept Perform by Planet som vi startade upp i januari, har varit mycket uppskattat bland de som prövat på. Och många vill gärna fortsätta utveckla sin fysiska förmåga och se hur långt man kan komma med sådan träning. Men för att fler ska få möjlighet att testa på erbjuder vi efter önskemål från många medlemmar nu också en möjlighet till ett 3-dagarskort som innebär att man tränar tre valfria pass/vecka.

 ERBJUDANDE
För att fler ska få möjlighet att testa på Perform by Planet erbjuder vi efter önskemål från många medlemmar nu också en möjlighet till ett 3-dagarskort som innebär att man tränar tre valfria pass/vecka. Medlemskapet kostar endast 995:-/månad

Vi erbjuder också en gratis Prova-på-vecka t o m 17 februari för de som vill testa på Perform by Planet. OBS! Anmäl dig på info@planetfitness.se innan passet och ha alltid med dig biljett att visa upp för ansvarig tränare.

Individanpassad träning
PbP är ett träningskoncept som utgår från dig som unik individ och där våra tränare ser till att maximera din potential och fysiska prestationsförmåga. Oavsett om du är motionär eller elitidrottare.
shutterstock_464521250

Träningsupplägg
PbP bygger på allsidig träning som utvecklar grundläggande fysiska kom­petenser som styrka, snabbhet, uthållighet och rörlighet. Men där du också förbättrar din mentala styrka genom att i träningsgruppen, som max består av 10 personer, inspireras till stordåd du inte trodde var möjliga.
shutterstock_417189256

Övningarna är mycket varierande och förutom din egna kropp som belastning an­vänder vi också skivstång, hantlar, kettlebells, hopprep, medicinbollar m fl enkla redskap för att optimera träningspassen. Löpning, roddmaskin och stakmaskin används också som komplement för uthållighetsträningen.
shutterstock_377085553

En typisk träningsvecka kan se ut så här:

Måndag:                   Benstyrka
Tisdag:                     Överkroppsstyrka
Onsdag:                   Uthållighet
Torsdag:                  Dynamisk rörlighet och återhämtning
Fredag:                    Hela kroppen
Lördag:                   VILA
Söndag:                   Vila/Jacuzzi

Varje pass är 1 tim långt och du kan välja på att träna månd-fred lunchtid kl 11 – 12 eller  12-13 alternativt eftermiddag kl 17-18 månd-fred.

Välutbildade och erfarna tränare
För att kunna erbjuda våra medlemmar Stockholms bästa Performance-program har vi knutit till oss några av de bästa träningsprogrammerarna och instruktörerna. De har en bred kompe­tens inte bara inom performance- och crossfit-träning utan också inom parkour, tyngdlyftning, kampsport och näringslära. Huvudansvarig på Planet Fitness kommer Platini Tabi vara. För Planets medlemmar är Platini redan ett begrepp och hans klasser är alltid fulltecknade. Han har också en mycket gedigen utbildning bakom sig.
platini-att-anvanda-300x350

PRISLISTA

Medlemskap 3 ggr/vecka         Ord. pris                               Student/Pensionär

3 mån                                                    2 385:-                                          2 085:-

1 mån                                                    995:-                                                  895:-

Medlemskap 5 ggr/vecka         Ord. pris                               Student/Pensionär

12 mån                                                14 340 (1195:-/mån)            11 940:- (995:-/mån)

3 mån                                                     3 999:-                                          3 450:-

1 mån                                                     1 500:-                                          1 275:-

 

 

 

 

 

Inga Etiketter

Relaterade inlägg

Sidebar Right

Style Selector

Primary Color

Direction