Företag

Var med i Utmaningen!

– ett perfekt verktyg för att aktivera, motivera och engagera alla anställda!
Företaget får under två veckor utnyttja gymmet och vara med på gruppträningspassen gratis. Dessutom har ni vid varje besök tillgång till vår relaxavdelning Re:Fresh med pool och jacuzzi.
De som tränat minst 4 ggr under tvåveckorsperioden är med i utlottningen av en 50­minuters massage.

Pris: 600 kr (endast för massagen)

Fysiologiska Tester

– Gör ett hälsotest av dina anställda innan och efter företags­ klasserna och låt dom inspireras av förbättringen! Vi kan också utföra andra tester som t.ex. undersöka den fysio­logiska åldern, mäta fett­ och muskelprocent, kolla upp energiförbrukning och göra uthållighets­ och styrketester.
Vid intresse skickas offertförfrågan till info@planetfitness.se

BESÖK VÅRT SPA – som afterwork!

– Njut av en kväll eller varför inte en tidig morgon i vår relaxavdelning med pool och jacuzzi.
Till launchen kan ni ta med valfri dryck eller beställa härliga smoothies från Emmas Café. Det går utmärkt att också kombinera med t.ex. en inspirerande föreläsning.
Pris: 250:-/pers (minimum 10 personer max 20 pers)

Kom i form med oss!

– Planet Fitness och Re:Fresh Spa erbjuder företag och anställda ett rymligt gym, privata gruppträningsklasser i någon av våra fyra studios och rogivande SPA- upplevelser i vår relaxavdelning Re:Fresh med  tempererad pool och jacuzzi. Där kan man exempelvis ha badrockskonferens eller after-work!
Möjligheterna är oändliga och ni kan själva skräddarsy er upplevelse och vi kommer gärna med förslag!

Företagsklasser & Föreläsning

– Företagsklasser är ett oöverträffat sätt att bedriva effektiv friskvård. Vi erbjuder ett stort urval av klasser som anpassas efter smak, ambition och träningserfarenhet.
Man kan välja på att boka 3 eller 10 företagsklasser med upp till 20 person/gång, eller varför inte ha en stående klass varje vecka. Våra erfarna gruppträningsi nstruktörer skräddarsyr passen efter era behov och önskemål.
Som inledning kan en av våra kompetenta experter inom friskvård hålla en inspirerande föreläsning. Antingen på ert kontor eller varför inte i samband med en lunch eller gemensam veckofika!
Pris företagsklasser: 1495:-/gång. Vid bokning av 10 klasser 1295:-/gång och då ingår föreläsning ord pris 1995:-.

Massage & Kiropraktik

– Massage är ett viktigt verktyg för att återställa, förebygga och främja människors välbefinnande. Genom att erbjuda sina anställda massage skapar arbetsgivaren såväl en attraktivare arbetsmiljö, bättre produktivitet, lägre sjuk­frånvaro och på sikt ökad lönsamhet.
Onda ryggar är en folksjukdom och ger upphov till hög sjukfrånvaro. Vår kiropraktiker kan inte bara bota symtomen utan ofta hitta orsaken till det onda vilket gör att patienten kan bli kvitt sina problem för gott.

Priser:
600:- ex moms för massage för 50 min
695:- (momsfritt) för kiropraktik 45 min

Jag erbjöd mina anställda träningskort på Planet Fitness för två år sen. Det var en som nappade på erbjudandet och hon har inte haft en sjukdag sedan dess!

– Maria Tamm. Företagare, Norrtull

Style Selector

Primary Color

Direction