Ett sista farväl från oss på Planet Fitness!

Kära Planet Fitness-medlem,

Efter 12 år och tusentals timmar av träning, bad, spabehandlingar, skratt, svett, kärlek och gemenskap är det nu dags för Planet Fitness International att lägga ner sin verksamhet i Sverige. Vår hyresvärd och Planet Fitness har haft delade åsikter om vissa saker och det återstår nu ingen annan lösning än att vi flyttar ut. Vi vet inte vilken typ av verksamhet som kommer bedrivas i lokalen efter vår avflytt och för frågor som rör detta ber vi därför att få hänvisa till vår hyresvärd, Vasakronan.

Planet Fitness har alltid satt sina medlemmar främst och vi vill även i vårt slutskede göra vårt yttersta för att du som medlem ska få så bra träningsalternativ som möjligt framöver.

Vi har därför tecknat samarbetsavtal med några av de främsta aktörerna i branschen som tagit fram mycket förmånliga erbjudanden för dig som Planet Fitness medlem.

F o m sista veckan i maj påbörjar vi utflytt inför nedstängningen av vår verksamhet i Sverige men under maj månad kan du träna parallellt på Planet Fitness och hos våra samarbetspartner World Class Vasastan. För mer info ang. detta vänligen maila in till info@planetfitness.se

Stort tack till er alla för din tid som varit!

Varma hälsningar,

Personalen på Planet Fitness

Inga Etiketter

Relaterade inlägg

Sidebar Right

Style Selector

Primary Color

Direction